skip to content

Huwelijks Consultatie

Bureau voor Huwelijksconsultatie

U zelf kunt zich afvragen, al dan niet na gesprekken met uw partner, hoe uw relatie verloopt. Is uw huwelijk of uw samenleven onder één dak naar tevredenheid?
Wat gebeurt er nu steeds of wat gebeurt er nu niet, zodat u en/of uw partner het gevoel hebben dat het niet goed loopt ?

Een deskundige op het gebied van communicatie, huwelijk en familiegeschiedenissen laten meekijken in de keuken van uw huwelijk.
Waarom?

Is er sprake van gemis of juist een niet gewend raken aan meer rust in de relatie? Als de wensen van u of uw partner onvoldoende op tafel mogen komen dan ontstaat er een meer dan normale hoeveelheid onvrede.

Welke belangrijke verandering in deze fase van uw samenzijn is er gaande? Kinderen opvoeden, kinderen het huis uit, verlies van ouders of verschuivingen in werksituaties. Veranderingen vragen om aanpassingen, waar we soms niet goed raad mee weten.

Wat leidt u en/ of uw partner steeds weg van verdere verbondenheid? Werk, hobby, een andere intieme relatie, kinderen, familie etc.

Wat speelt er vanuit onze gezinnen een rol in ons samenzijn waar we geen greep op kunnen krijgen? Gewoontes, regels van huis uit, ingebouwde opdrachten van vader of moeder of loyaliteiten die het kiezen zo moeilijk maken, kunnen een rol spelen.

Indien u kinderen heeft is het van belang dat er geen voortdurende spanningen zijn. Hun groot worden en uit huis gaan vraagt om periodes met zo min mogelijk spanning.

Geef u zelf en uw partner een onderzoek naar krachten die uw relatie ondermijnen. Twee uur consultatie kan meer zijn dan een goed diner.

Up